reviste
996 poze   3448 vizite

x ---- EndOfQueenMag nr 0018

Capricorn - Nu vei avea parte de cumpene în această săptămână, aşa că te poţi bucura în voie de o; perioadă liniştită. Încarcă-te numai cu lucruri pozitive, salvează energie şi dedică-te activităţilor care îţi fac o deosebită plăcere.
Capricorn - Nu vei avea parte de cumpene în această săptămână, aşa că te poţi bucura în voie de o
Vărsător - Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, de aceea ai face bine să profiţi la maxim; de această perioadă. Nimic nu este întâmplător, aşa că reîncarcă-ţi bateriile atunci când ai posibilitatea. Totul depinde doar de tine!
Vărsător - Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, de aceea ai face bine să profiţi la maxim
Peşti - E posibil ca în această săptămână să pui capăt unei relaţii care nu te mai satisface, însă; nu va fi chiar o cumpănă în viaţa ta.Nu îţi va fi uşor să faci o schimbare atât de mare, însă vei fi convinsă că este cel mai bine pentru tine.
Peşti - E posibil ca în această săptămână să pui capăt unei relaţii care nu te mai satisface, însă
Berbec - Vei trece prin numeroase schimbări, mai ales de ordin sentimental, în această săptămână.; Nu este deloc grav, mai ales că decizia îţi aparţine în totalitate şi o iei tocmai pentru că ştii că îţi va fi mai bine aşa. Ai grijă cu sănătatea!
Berbec - Vei trece prin numeroase schimbări, mai ales de ordin sentimental, în această săptămână.
Taur - E posibil ca în această săptămână să întâlneşti pe cineva care să îţi facă probleme, aşa că; fii atentă în cine ai încredere. Încearcă să deschizi mai bine ochii, mai ales atunci când ţi se spun vorbe mari.
Taur - E posibil ca în această săptămână să întâlneşti pe cineva care să îţi facă probleme, aşa că


Comentarii album • 0
Nume:Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.